Ukens Varg - 20 - Sebastian Ryll - Varg Kampsport Florø

Ukens Varg er muligens den mest standhaftige utøveren vi har, med tanke på oppmøte og tilstedeværelse. Denne posten er noen uker forsinket, grunnet stor pågang og større endringer i organisasjon og system. Men, nå skal Sebastian endelig få den berømmelsen han fortjener.


59485972_2352665558117009_3966355452647702528_n.jpg

Ukens Varg

Navn: Sebastian Ryll

Alder: 40 år

Avdeling: Florø

Stilart: Brazilian Jiu Jitsu

Sivilstatus: Singel

Utdanning: Høyskoleutdanning

Yrke/Jobb: Kantor/Kirkemusiker


Hvor lenge har vært med i Varg?

Startet i Varg Kampsport Florø da senteret åpnet i September 2018


Hva gjorde at du begynte i Varg?

Jeg så annonsene på facebook, og ville prøve noe nytt - Jeg likte godt at det var såpass utfordrende.
Grunnen til at jeg driver med det er kombinasjonen av trening og evnen til selvforsvar. Det er også gøy at kampsporten utfordrer hele kroppen.

56255480_635414526910080_6103901169095016448_n.jpg

Hva liker du best ved å være en del av flokken?

Det er veldig gøy og en personlig type trening, samt at det er et godt og sosialt miljø på treningene.

Jeg går alltid godt utslitt fra treningene, og sitter igjen med en god følelse hver gang en trening er ferdig.


Hva var grunnen til at du valgte din(e) stilarter?

Jeg falt i grunn på BJJ ved en tilfeldighet, fordi det var det alternativet jeg ble presentert med.

I etterkant har jeg holdt meg til BJJ fordi det var den kampsporten hvor jeg fikk bruke mest av kroppen under treningen.

Har det å drive med kampsport endret noe i ditt liv, eller din hverdag?

Jeg har den best trente kroppen i mitt liv. Dette gjør blant annet at jeg føler meg bedre i jobben min.

Jeg har bedre selvtillit, går mer rakrygget og et tryggere kroppspråk enn jeg kanskje hadde før. Før var jeg nok litt forsiktig, men har etterhvert skjønt at det går fint å gå litt hardere innimellom - på trening.

55596918_437733896996020_7992295940075552768_n.jpg

Hva er dine fremtidige mål med kampsporten?

Jeg vil lære meg enda bedre å beherske både kampsport og kropp. Og selvfølgelig - En dag vil jeg ha farge på beltet.

Ellers vil jeg bare fortsette å ha artige treninger i fremtiden, sammen med enda flere fine folk innen denne sporten.

Noe du ønsker å legge til/legge vekt på i forhold til livet i Varg?

Jeg syner vi fortjener å bli enda flere i flokken, i Varg Florø.

Fra Vargen:

Jeg må innrømme, jeg ble noe overrasket da jeg lærte mer om Sebastian og hans daglige virke. Det er ikke hver dag man møter en kirkemusiker som kveler venner på kveldstid - Men, such is the game, and so are the arts. Kampsport inkluderer alle mennesker, uavhengig av utdanning, politikk, religion, etnisitet, legning eller sivilstatus.

Sebastian har vært et navn som alltid er nevnt ved oppsummering av avdelingen med senterleder, Sindre. Foruten å ha vist svært god utvikling, kan Sindre fortelle at han også er en likandes kar, som har vært nære på å “tappe ut” treneren under sparring - Hatten av for det!

Hva gjelder flere medlemmer av Flokken i Florø - Jeg er helt enig. Varg Florø har et av de beste lokalene, samt de mest dedikerte og strukturerte instruktørene.

Her skal vi øke enda mer i 2019 :-D

Stå på videre Sebastian - En dag skifter beltet Farge.