#RIPKampsportogfitness

Da er dagen og svarene her!

varg-kampsport-logo-RIP.png

De siste 20 dagene har vi operert mystisk. Vi satt lenge med en følelse av at Varg hadde utviklet seg fra sin opprinnelige form, og at nå var tiden inne for et drastisk valg.

Varg har utviklet seg fra å være en Kickboxingklubb i en gymsal til å være en totaltilbyder av kampsport, kurs, trening, veiledning og mye mer.

Vi har gått fra å være i en gymsal til å være representert i 4 kommuner - Ulsteinvik, Florø, Volda og Ålesdun - og vi jobber fortsatt med å få til en avdeling i Herøy.

BJJ---Ny-versjon.png

Vi har Kickboxing, boxing, Yoga, MMA, Brazilian Jiu Jitsu, Submission Wrestling, selvforsvar, kurs i ulike disipliner, styrketrening for utøvere og flere disipliner på vei.

Målet har aldri vært å bli størst - målet har vært å bli best.

På veien har vi hatt harde motbakker, mye læring og raske avgjørelser har måtte blitt tatt.

Men, takket være et stort nettverk, sterke samarbeidspartnere og tillit fra våre medlemmer har det så langt gått veldig bra.

Tilbake til saken - Det var på tide med en forandring. Potensialet for å gjøre store ting er tilstede, vår egen profil stopper oss. Vi har lenge følt at vi er mer enn kampsport.

Derfor vil nå meddele. Varg Kampsport og Fitness er død. Vargen går videre, uten Kampsport og Fitness.

Derfor - Ta Vel i mot:

Academy-logo---Mørk-skrift---Stor.png

Hva betyr dette for medlemmer?

Veiledning-ny-versjon.png

Dette betyr at våre største avdelinger nå endrer struktur fra å være Èn klubb, til å bli ett akademi. Alle elever tas inn i henhold til sitt nivå, får oppfølging og veiledning i henhold til sine mål og vi differensierer mellom ulike medlemsnivå.

Ønsker du å bli Norgesmester? Ønsker du å komme i bedre form? Ønsker du å jobbe med din egen selvtillit?

Vi konsulterer deg i hvilket nivå du bør starte med, hvordan du bør legge opp ditt eget løp og vi tegner en utviklingsplan med et pensum.

Hva betyr dette for Varg?

Først og fremst får Varg Academy en helt ny profil. Denne gjør at alle avdelingene jobber med samme visuelle profil, kun differensiert av avdelingsnavnet. V

Varg Academy skal bringe avdelingene tettere sammen. Mer utveksling, felles arrangement og kompetanseutveksling på tvers av akademiene.

Prosessene blir mer strømlinjeformede. Betaling, oppfølging, medlemskap, informasjon og alt skal gjøres langt enklere. Med et kontinuerlig økende medlemstall må vi jobbe smart. Det er en del av denne omstruktureringen.

Det blir enklere å introdusere nye tilbud, kurs og arrangement.

Vi håper alle liker utviklingen, og vi kommer til å jobbe kontinuerlig med å oppdatere alle endre av Varg Academy. Følg med!

Alle nybegynnerkurs starter fra 02. September, og vi legger ut datoer og tider fra og med i dag