Personlig trener, John-Amund Skår

John-Amund vil være spydspissen i konseptet “Varg Performance”, og vil med sin utdannelse og kompetanse være trener for alle deltakere. John-Amund tilbyr gjennom Varg Performance timer med Personlig trener, oppsett av treningsprogram, Gruppetimer i fitness og styrke, samt være tilgjengelig for spørsmål, tips og råd rundt trening.

Her kommer presentasjon av vårt nyeste tilskudd, med hans egne uttalelser:


Profil.jpg

John-Amund Skår

Utdannet personlig trener

Starta å trene i en alder av 15, med fokus på å bli sterk. Blei nåken år med trening hovedsaklig basert på tunge baseløft med korrekt teknikk. På VGS kom interessa for coaching, begynte å skrive program til mej sjøl og kompisa, og vi relativt godt resultat ut av det.

Deretter fylte nåken år med lite trening og mykje gaming, nåke som førte til a vekta til slutt bikka over 160kg. Begynte å ta tak i det for ca 5 år sida, og har sakte men sikkert gått ned 60kg, gjøna livsstilendringa i form av fornuftig trening og spising. Over dinne perioda he interessa for trening og coaching vokse, og eg tok et årsstudie innen Personlig Trening for å bygge på kunnskapen. Coachet også brødre og kompisa, med gode resultat.

Siste året he fokuset skifta frå tunge baseløft til meir atletisk retta trening, i stor grad inspirert av kickboksinga og lysta til å yte bedre der. He lenge sett og hørt på coacha som utvikla atleta, og prøva å innhente so mykje kunnskap som mulig frå dei.

Dei siste månane he ej holdt Performance-timane på Varg, og ej føle ej he lært og utvikla allereide, og ej gler mej til å fortsette med det framover!

I tillegg blir det no også mulig å booke PT-tima, få personlig tilpassa program, og hjelp med kostholdet! Ditte e en drøm eg har hatt i lengre tid, og eg er veldig klar for å ta fatt på utfordringa!


Vil du ha en prøvetime på våre gruppetimer, eller booke deg en veiledningstime med John-Amund?