Varg performaNce

I Ulsteinvik har vi det siste halvåret jobbet med å utvide tilbudet, og har kjørt et parallellt tilbud - Varg Performance. Dette tar for seg følgende aspekter:

  • Atletisk utvikling

  • økt styrke

  • kondisjon

  • Skadeforebyggende trening

Dette skal løfte kvaliteten på både hverdag og helhet for våre medlemmer, men det legges også opp til at medlemmer kan ha dette som eneste aktivitet. Det er tungt arbeid med Vektstenger, manualer, kettlebells, kroppsvekt, av og til bruker vi også traktordekk.

IMG_7911.jpeg

John-Amund Skår

Varg Performance med Vår nye Personlige Trener i front. . John har lang erfaring med å pushe sine egne grenser, og å hjelpe andre å nå sine personlige mål.

Nå vil dette utvides enda mer, og fra Januar kan du benytte deg av PT-tilbudet med vår Personlige Trener - John-Amund. John har sin bakgrunn fra styrkeløft, og har i senere tid bygget på kompetansen ved å studere og sertifisere seg som personlig trener.
John tilbyr fra januar av både Personlig Trening, Performance-gruppetimer, personlig treningsprogram og veiledning, slik at du når dine mål.

Assault Bike er et av mange nye verktøy vi har for at du skal kunne utvikle deg på en helhetlig måte.

Assault Bike er et av mange nye verktøy vi har for at du skal kunne utvikle deg på en helhetlig måte.

I tillegg har vi nå fått en bøtte med utstyr for både kondisjon og styrke, som gjør at man kan trene utenfor opp.

For at alle skal føle seg helt trygge på teknikk, utførelse og å unngå skader vil vi 9. januar tilby grunnkurs i styrkeløft. Der vil man få innføring i alle baseøvelser med stang og kettlebells, samt det vil bli snakket om hvordan man programmerer sin egen fremgang. Do’s and Dont’s innen Styrkeløft og atletisk utvikling.

følg med for å booke din plass, og ta kontakt om du ønsker å sikre deg å være med på listen for Personlig Trening og veiledning!

Petter Faye Rundereim