Jula, nytt år og hele pakka

Nå er jula for alvor på vei. Og med det følger nyttår, og nyttårsforsett.

 Men hvorfor utsette til januar, det du kan begynne på allerede i dag? I både Ulsteinvik, Volda og Florø kjøres det i dag treninger i BJJ, Boxing of Muay Thai. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å bryte eksamensboblen, kom dere ut et par timer og svett frustrasjonen ut! 

 

Til dere som ikke er medlemmer, gjør dere klar til opptak i januar! I Ulsteinvik jobber vi med å opprette samme konsept som Volda har hatt det siste halvåret, hvor ett enkelt parti er tiltenkt fitness. Da får de som vil gå kamper, trene taktikk og sparring gjøre det. Og de av dere som vil bli slitne - ordentlig, skikkelig slitne får gjøre det. 

 I Florø har vi blant annet Florø kickboxing hos oss, som gjennom tiår har skapt både utøvere og atleter. BJJ er BJJ - Det går ikke an å trene det uten å komme i form... Så det gjør det kjører vi på som vi alltid har gjort 🙂

hiv dere rundt, og husk - Vi er alle sterkere sammen.

Spør spartanerne. 

Vi sees på trening! 

upload.jpg