Don't say goodbye - say ciao

upload.jpg

En av våre store inspiratorer og pådrivere, Torbjørn, har i dag gjennomført sin siste trening som instruktør for nybegynnere i kickboxing i avd. Ulsteinvik. 😭❤️

 Torbjørn skal gjennom en større hofteoperasjon, og blir dermed ute av gamet i hvertfall 6 mnd. Som instruktør for nybegynnere vil han nok ikke returnere, men vi håper han kommer seg på beina fort og hiver seg med i massen 🙂

upload.jpg

På torsdag overleveres hans siste kull fra nybegynnerkurset til gradering. Personlig kjenner jeg at dette er vemodig.

Torbjørn har fungert like mye som mentor og støttekontakt for meg som leder, og de ti minuttene mellom trening hvor vi møttes for en pep-talk vil bli savnet. Ulsteinvik blir litt fattigere de neste 6 månedene.

upload.jpg

 Torbjørn er et av våre aller tidligste medlemmer, og han var tidlig ute med å vise både interesse og evne for å bidra. I september 2017 ble han instruktør for nybegynnere, og han har hittil levert tre kull med nybegynnere til viderekommende. I tillegg sitter han i styret, og er en kunnskapsrik støttespiller.

Takk for nå, og lykke til!

Vi gleder oss til å få deg tilbake - selb om det i beste fall bare blir delvis  🙂

 

  

upload.jpg